Välkommen till nya Rikshandboken

AKTUELLT

Rikshandboken i barnhälsovård har fått nytt utseende och ny struktur. Tack till alla er inom barnhälsovården som på olika sätt har deltagit i arbetet med den nya webbplatsen.

Modernisering av Rikshandboken i barnhälsovård

Förändringen innebär främst ett tekniskt skifte vilket ger en mer stabil och driftssäker miljö med bättre utvecklingsmöjligheter framöver. Dessutom får redaktörerna ett mer modernt och lättarbetat verktyg i sitt dagliga arbete.

Ni som använder webbplatsen som kunskapsstöd kommer till exempel att se ett delvis nytt och uppdaterat utseende med en förbättrad navigeringsstruktur. Vår förhoppning är att du kommer att tycka att det är lättare att använda den, exempelvis att hitta relevant innehåll. Vi ber om överseende med att det ju självklart tar lite tid att hitta rätt i början när det känns nytt och ovant.

Byt ut länkarna under 2019

Alla gamla länkar har fått nya webbadresser (URL:er). Under det första året har vi löst det genom att de gamla webbadresserna pekas om till de nya webbsidorna.

Det innebär att ni som länkar till Rikshandboken i barnhälsovård från andra webbplatser behöver se över vilka länkar ni har till oss och sedan gå in på den nya webbplatsen för att se om adresserna fortfarande stämmer och annars uppdatera länkarna till de nya webbadresserna.

Länkar ni bara till startsidan kommer adressen att vara densamma som tidigare och ni behöver inte göra någonting.

De gamla länkarna fungerar till och med 12 december 2019.

Hör gärna av er till redaktionen med synpunkter, förbättringsförslag och hurrarop:

redaktionen@rikshandboken-bhv.se

Bästa hälsningar

Redaktionen för Rikshandboken i barnhälsovård  

 

 

Till toppen av sidan